Gondtalan fogzás
fájdalomcsillapítás
a természet erejével

A Dologel fogínygél teljesen természetes összetételű, átfogó megoldást nyújt a fogzás okozta kellemetlenségekre. Hatóanyagai válogatott gyógynövények alkotják, amelyek biztosítják a fájdalomcsillapítást és gyulladáscsökkentést az érzékenyebb, sérülékeny szervezet számára.

Fogzás Kisokos

Fogzás Kisokos: Minden, amit a fogzásról tudni érdemes

Fogzás Kisokos: Minden, amit a fogzásról tudni érdemes

1. A fogzás jelei: Hogyan ismerjük fel és hogyan segíthetünk a babánknak?

Fogzásra utaló jelek közé tartozik az erős nyálképződés, a fogíny viszketése és duzzanata, valamint a baba fokozott ingerlékenysége. Hogyan segíthetünk nekik? Hűs rágóka, fogmasszázs, és természetesen a Dologel fogíny gél használata!

2. Hogyan segíthetünk a babánknak jobban aludni fogzás idején?

A fogzás gyakran megzavarhatja a baba alvási szokásait. Egy nyugodt környezet és az esti rutin betartása segíthet. Ne feledjük a Dologel fogínygél alkalmazását sem az esti fürdetés után, hogy a baba nyugodtabban aludhasson.

3. Egészséges étkezés fogzás idején: Mire érdemes odafigyelni?

A fogzás időszakában a baba étvágya csökkenhet. Az enyhe, pürésített ételek és a hideg gyümölcsök segíthetnek enyhíteni a fogíny duzzanatát és a fájdalmat.

4. Fogzás sorrendje: Mikor várhatóak az első fogacskák?

Az első fogak általában 6-10 hónapos kor között jelennek meg, de minden baba egyedi. Ne aggódj, ha a baba kicsit később kezdi a fogzást.

5. Top 3 természetes összetevő fogzás enyhítésére:
Propolisz, Kamilla, és Valeriana

A Dologel fogíny gél ezeket az összetevőket tartalmazza, amelyek természetes módon segítenek enyhíteni a fogzási fájdalmat és gyulladást.

Természetes fájdalomcsillapítás fogzásra

Dologel Fogíny Gél

A Dologel fogínygél természetes összetevőket tartalmaz, mint a propolisz, a kamilla virág és a valeriana, amelyek segíthetnek a fogzás okozta fájdalom enyhítésében és gyulladás csökkentésében.

Ha szeretnéd te is kipróbálni a Dologel fogínygél-t, megtalálod a dm és Rossmann üzletekben, illetve online:

🍃dm Online Shop: vásárlás itt

🍃 Rossmann: vásárlás itt

Üzletkereső

Rossmann
DM
Patikák