Gondtalan fogzás
fájdalomcsillapítás
a természet erejével

A Dologel fogínygél teljesen természetes összetételű, átfogó megoldást nyújt a fogzás okozta kellemetlenségekre. Hatóanyagai válogatott gyógynövények alkotják, amelyek biztosítják a fájdalomcsillapítást és gyulladáscsökkentést az érzékenyebb, sérülékeny szervezet számára.

7 jel, hogy fogzik a babád

Hogyan ismerjük fel a fogzást és hogyan segíthetünk a babánknak?

A fogzás jelei

Az élet első nagy mérföldkövei közé tartozik a fogzás, ami izgalmas, de gyakran kihívást is jelentő időszak a babák és szülők számára. Az új fogak előbukkanása gyakran kellemetlen érzéssel jár, ami feszültséget okozhat a családban. Hogyan ismerhetjük fel a fogzás jeleit, és hogyan segíthetünk csemeténknek ebben az időszakban?

Most bemutatjuk a leggyakoribb fogzási jeleket és praktikus tanácsokat adunk, hogy enyhíthessük a babák fogzási fájdalmát.

A fogzás folyamata

Általánosságban a fogzás 4-7 hónapos korban kezdődik, de minden baba egyedi, így ez az időszak is eltérő lehet. Az első fogak általában az alsó középső fogak, amelyeket a felső középső fogak követnek. A fogzás folyamata több éven át tarthat, amíg a gyermek összes, 20 tejfoga elő nem bújik.

A fogzás 7 tipikus jele

A fogzás tünetei baba- és foganként is eltérőek lehetnek, de vannak általános jelek, amelyeket érdemes figyelembe venni:

1.Fokozott nyáladzás

2.Az íny duzzanata és/vagy vörössége

3.Étvágytalanság, különösen a szilárd ételek iránt

4.Nyugtalan, ingerlékeny viselkedés

5.Alvásproblémák

6.Fokozott rágási igény

7.Enyhe hőemelkedés

Természetes fájdalomcsillapítás fogzásra

A Dologel fogínygél természetes összetevőket tartalmaz, mint a propolisz, a kamilla virág és a valeriana, amelyek segíthetnek a fogzás okozta fájdalom enyhítésében és gyulladás csökkentésében.

Ha szeretnéd te is kipróbálni a Dologel fogínygél-t, megtalálod a dm és Rossmann üzletekben, illetve online:

🍃dm Online Shop: vásárlás itt

🍃 Rossmann: vásárlás itt

Üzletkereső

Rossmann
DM
Patikák