Gondtalan fogzás
fájdalomcsillapítás
a természet erejével

A Dologel fogínygél teljesen természetes összetételű, átfogó megoldást nyújt a fogzás okozta kellemetlenségekre. Hatóanyagai válogatott gyógynövények alkotják, amelyek biztosítják a fájdalomcsillapítást és gyulladáscsökkentést az érzékenyebb, sérülékeny szervezet számára.

Baba fogzás? 5 +1 tipikus mítosz!

A babák fogzása kapcsán sok mítosz kering, amelyek néha összezavarhatják a szülőket. Lássuk, melyek azok a fogzással kapcsolatos tévhitek, amiket érdemes tisztáznunk:

Baba fogzás? 5 +1 tipikus mítoszA babák fogzása kapcsán sok mítosz kering, amelyek néha összezavarhatják a szülőket. Lássuk, melyek azok a fogzással kapcsolatos tévhitek, amiket érdemes tisztáznunk:

1. Mítosz: A fogzás lázat okoz.

Igazság: A fogzás során előfordulhat enyhe hőemelkedés, de magas lázat nem okoz. Ha babádnak magas láza van, mindig fordulj orvoshoz, mert más okai is lehetnek.

2. Mítosz: A fogzás hasmenést okoz.

Igazság: A fogzás nem okozza közvetlenül a hasmenést. Ha a babának hasmenése van, lehet, hogy beteg, ezért érdemes orvoshoz fordulni.

3. Mítosz: Minél korábban jönnek a fogak, annál erősebbek lesznek.

Igazság: A fogak előbukkanásának idejének nincs hatása a fogak erősségére. Minden baba egyedi, és a fogzás időpontja genetikailag is meghatározott.

4. Mítosz: A fogzás fájdalmas a babáknak.

Igazság: Bár a fogzás kellemetlenséget okozhat, nem minden baba éli meg fájdalmasan ezt a folyamatot. Néhány babánál szinte észrevétlenül történik a fogzás.

5. Mítosz: A fogzás alatt a babák mindig nyűgösek.

Bár a fogzás idején a babák gyakran nyugtalanabbak, nem minden baba viselkedik ilyen módon. Némelyikük meglepően jól viseli ezt az időszakot.

+1 Bónusz Mítosz: A fogzási kellemetlenségeket csak gyógyszerekkel lehet enyhíteni.

Igazság: Vannak természetes megoldások, mint a Dologel fogíny gél, amely segíthet enyhíteni a fogzási fájdalmat, és amelyet a dm és Rossmann üzletekben, illetve online is megvásárolhatsz:

Természetes fájdalomcsillapítás fogzásra

A Dologel fogínygél természetes összetevőket tartalmaz, mint a propolisz, a kamilla virág és a valeriana, amelyek segíthetnek a fogzás okozta fájdalom enyhítésében és gyulladás csökkentésében.

Ha szeretnéd te is kipróbálni a Dologel fogínygél-t, megtalálod a dm és Rossmann üzletekben, illetve online:

🍃dm Online Shop: vásárlás itt

🍃 Rossmann: vásárlás itt


Ne felejtsd el, a legfontosabb, hogy figyeld babád jeleit és reagálj rájuk időben. Ha valaha is bizonytalan vagy, ne habozz orvoshoz fordulni.

Üzletkereső

Rossmann
DM
Patikák