Gondtalan fogzás
fájdalomcsillapítás
a természet erejével

A Dologel fogínygél teljesen természetes összetételű, átfogó megoldást nyújt a fogzás okozta kellemetlenségekre. Hatóanyagai válogatott gyógynövények alkotják, amelyek biztosítják a fájdalomcsillapítást és gyulladáscsökkentést az érzékenyebb, sérülékeny szervezet számára.

Fogzás és alvás

Hogyan segíthetünk a babánknak jobban aludni fogzás idején?

A fogzás ideje alatt a babák gyakran nyugtalanabbak, és ez befolyásolhatja az alvásuk minőségét is. Az alábbiakban néhány tippet osztunk meg, hogy segíthessünk a babánknak jobban aludni ebben az időszakban:

Fogzás és alvás - Hogyan segíthetünk a babánknak jobban aludni fogzás idején?

Ritmus és rutin

Próbáld meg tartani a babád szokásos alvási rutinját. Ez segíthet abban, hogy a babád érezze, hogy minden rendben van, és az állandóság biztonságérzetet adhat neki.

Nyugtató fürdő

Egy meleg fürdő este segíthet a babának ellazulni és felkészülni az alvásra. Egy kis masszázs a fürdő után további relaxációt biztosíthat.

Fájdalomcsillapítás

Ha a fogzás miatt a babád nyugtalan, segíthet a fájdalomcsillapítás. Próbálj meg egy természetes megoldást, mint a Dologel fogínygél, ami enyhítheti a fogzási fájdalmat, és elősegítheti a nyugodtabb alvást.

Megfelelő környezet

Biztosítsd, hogy a babád alvóhelye kényelmes és csendes. A sötét és csendes környezet elősegítheti a jobb alvást.

Türelem

Végül, de nem utolsósorban, légy türelmes. A fogzás nehéz időszak lehet a babák számára, de szerencsére nem tart örökké. A türelem és a szerető gondoskodás segíthet a babánknak átvészelni ezt az időszakot.

+1 Bónusz: Dologel fogíny gél

Dologel Fogíny Gél

A Dologel fogínygél természetes összetevőket tartalmaz, mint a propolisz, a kamilla virág és a valeriana, amelyek segíthetnek a fogzás okozta fájdalom enyhítésében és gyulladás csökkentésében.

Ha szeretnéd te is kipróbálni a Dologel fogínygél-t, megtalálod a dm és Rossmann üzletekben, illetve online:

🍃 dm Online Shop: vásárlás itt

🍃 Rossmann: vásárlás itt

Üzletkereső

Rossmann
DM
Patikák